Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Рецензія



ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

ЗАТВЕРДЖУЮ

Проректор з навчальної та

методичної роботи

М.М. Касьяненко

Р.

Методичні рекомендації

до організації самостійної роботи

з курсу „Облік зовнішньоекономічної діяльності”

для підготовки фахівців заочної форми навчання

за ОКР „магістр”, „спеціаліст”

галузь знань 0305 „Економіка та підприємництво”

спеціальностей 7.03050901, 8.03050901 „Облік і аудит”

Ірпінь 2011


Методичні рекомендації до організації самостійної роботи складені на основі робочої навчальної програми курсу Облік зовнішньоекономічної діяльності, затвердженої у 2009 році

Автор Л.І.Жидєєва, к.е.н, доцент

Рецензент Т.І.Тесленко, к.е.н, доцент

Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри бухгалтерськьго обліку,

Протокол № від «____» ________ 2011 р.

Завідувач кафедри Є.Ю.Шара, к.е.н, доцент

Декан заочного факультету В.В.Бриштіна, к.е.н, доцент

Завдувач навчально-

Методичного відділу О.О. Бойко


Рецензія

на Методичні рекомендації

для організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання дисципліни „Облік зовнішньоекономічної діяльності”

для студентів спеціальності 7.03050901, 8.03050901 „Облік і аудит”

Автор: к.е.н., доцент Жидєєва Л.І.

Методичні рекомендації для організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання з дисципліни „Облік зовнішньоекономічної діяльності” розроблені на основі робочої навчальної програми підготовки студентів У курсу спеціальностей 7.03050901, 8.03050901 „Облік і аудит”.

Методичні рекомендації характеризується вдалою структуризацією та змістовністю і вміщує вступ, навчальну програму і методичні рекомендації щодо вивчення теоретичного курсу та виконання завдань за кожною темою дисципліни. Крім того, для кожного практичного заняття подано перелік питань для самоконтролю та завдання для самостійної роботи студентів з переліком тем рефератів, а також тести за кожною із тем з дисципліни, нормативно-законодавчі та літературні джерела.

Слід позитивно відзначити раціональний розподіл годин з дисципліни за видами занять та темами; продумані завдання для практичного виконання, насиченість та ситуаційність завдань з кожної теми, що характеризуються теоретичною і практичною значимістю; перелік проблемних питань для самостійного вивчення, розширений список рекомендованих для опрацювання літературних та нормативних джерел.

Методичні рекомендації дадуть можливість оволодіти основними прийомами ведення бухгалтерського обліку зовнішньоекономічної діяльності на підприємстві майбутнім спеціалістам і магістрам спеціальностей 7.03050901, 8.03050901 „Облік і аудит”.

Методичні рекомендації для організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання з дисципліни „Облік зовнішньоекономічної діяльності” для студентів У курсу спеціальностей 7.03050901, 8.03050901 „Облік і аудит”, підготовлені доцентом кафедри бухгалтерського обліку, к.е.н., доцентом Жидєєвою Л.І., відповідає нормам вищої школи і рекомендується до використання у навчальному процесі.

Доцент кафедри бухгалтерського обліку

Національного університету державної

Податкової служби України Тесленко Т.І.


ЗМІСТ





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 1969 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...