Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання. Кримінальна відповідальність за використання малолітньої дитини для заняття жебрацтвом (ст



Кримінальна відповідальність за використання малолітньої дитини для заняття жебрацтвом (ст. 150-1 КК).

Задача 1

Працівник комбінату Л. взяв у цеху готової продукції 20 копчених рибин і заховав її в підсобному приміщенні автомайстерні на території комбінату. Згодом він мав намір вивезти і продати її знайомим та був помічений охороною під час спроби вивезти цю рибу, вартістю 40 неоподатковуваних мінімуми доходів громадян, з території заводу. Кваліфікуйте дії Л.

Задача 2

І. прийшов до свого знайомого К. з метою повернути борг у сумі який у 250 і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян та останнього дома не застав. Тоді він під погрозою застосування насильства, яке є небезпечним для життя та здоров’я, забрав гроші у сумі 2 неоподатковуваних мінімуми доходів громадян у рідного брата К., пояснюючи це, що таким чином він вимушений повертати борг. Кваліфікуйте дії К.

Варiант 4

Завдання

Кримінально-правова характеристика зловживання впливом (ст. 369-2 КК).

Задача 1

Н. встановлював саморобний пристрій на банкоматах та довідувався код карток клієнтів. Потім він отримував гроші, які були на рахунках цих клієнтів. Так він отримав від 15 потерпілих суму, яка у 900 разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян. Кваліфікуйте дії Н.

Задача 2

А. знаходячись у стані сп’яніння в нічний час проник до Київського зоопарку і з пневматичної рушниці підстрелив качку, яку забрав як трофей. Як кваліфікувати дії А.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 359 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...