Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Адача 2. П. у стані алкогольного сп'яніння нецензурно лаявся на тролейбусній зупинці, ображав громадян, зупинив тролейбус і заважав роботі громадського транспорту



П. у стані алкогольного сп'яніння нецензурно лаявся на тролейбусній зупинці, ображав громадян, зупинив тролейбус і заважав роботі громадського транспорту. Коли наряд міліції намагався припинити це порушення та доставити правопорушника до відділення, П. вчинив опір працівникам міліції. Кваліфікуйте дії П.

Варiант 10

Завдання

Кримінально-правова характеристика перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача (ст. 157 КК).

Задача 1

Працівник міліції затримав за правопорушення громадянина Р. і здійснював його привід. З метою звільнення затриманого, К. напав на працівника міліції та завдав кілька ударів у голову, заподіявши легке тілесне ушкодження. Як кваліфікувати дії К.?

Адача 2

Охоронець фабрики в селі Великий Березний намагався схилити до статевих зносин робітницю цієї фабрики. Отримавши відмову, він з хуліганських мотивів підпалив запальничкою волосся жінки. Внаслідок цього потерпілій були завдані легкі тілесні ушкодження. Як кваліфікувати дії винної особи?

Варiант 11

Завдання

Кримінально-правова характеристика ухилення від сплати аліментів на утримання дітей (ст. 164 КК).

Задача 1

Уповноважена службова особа О. дозволила проводити будівельні роботи на території Національного заповідника «Софія Київська», що призвело до пошкодження історичної пам'ятки. Як кваліфікувати дії О.?





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 1099 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...