Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кольори



Будь-які кольори, крім тілесного.

Труси повинні бути чорними, чи одного кольору з платтям.

Взуття

Без обмежень.

Зачіска та макіяж

Надмірний макіяж та занадто вичурні, складні зачіски не бажані.

Ювелірні прикраси

Головний суддя та (чи) спортивний комісар може запропонувати конкурсантам зняти окремі предмети ювелірних прикрас, якщо вони можуть представляти загрозу танцюристу чи іншим спортсменам, що змагаються.

Чоловіки

Костюм для латиноамериканської програми:

Чорні або темно-сині штани. Зверху - чорна, темно-синя або біла сорочка чи верх. Будь-які iншi кольори у верхній час­тині костюма допускаються, якщо використана тканина кольо­ру плаття партнерки. Сорочка чи верх повинен бути заправленим в штани. Не дозволяється сорочка чи верх без ру­кавів. Сорочка може бути відкрита донизу до лінії діафрагми. Прозора тканина може бути використана як декоративна, але не як основний матеріал. Жилет, жакет, або Болеро-жакет того ж кольору, що й штани, не обов'язкові.

Краватка, Краватка-метелик або нашийна хустина, що підходить по кольору до штанів чи до верху, не обов'язкові.

Якщо одягається нашийна хустина, то вона повинна бути зав'язана та заправлена в сорочку. Комбінування різних тканин одного кольору дозволяється. Не дозволяються блистівні тканини, а також тканини з металевою ниткою в складі.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 288 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...