Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Поточний контроль. Поточний контрольздійснюється на практичних заняттях про­тягом семестру, має на меті перевірку рівня підготовленості студента при виконанні конкретної



Поточний контрольздійснюється на практичних заняттях про­тягом семестру, має на меті перевірку рівня підготовленості студента при виконанні конкретної роботи.

Об’єкти поточного контролю: відвідування лекцій, практичних занять і активність роботи протягом семестру; результати виконання модульних контрольних робіт; підготовка та захист індивідуальних навчально-дослідних та теоретично-аналітичних завдань; участь у наукових конференціях.

Завданням поточного контролю є перевірка розуміння та засвоєння програмного матеріалу, навичок проведення практичних розрахунків, умінь самостійно опрацьовувати наукову літературу, здатності осмислити зміст теми чи розділу, умінь публічно чи письмово представити певний матеріал.

Формами контролю є оцінювання виступів з доповідями, участь у дискусії на практичному занятті, перевірка виконання розрахункових та творчих завдань, письмове опитування, бліц-опитування, понятійний диктант. тестовий конт­роль, у тому числі, тестування, контрольна робота. Самостійне опрацювання окремих тем чи питань здійснюється шляхом підготовки рефератів, аналітичних оглядів, мультимедійних презентацій, розрахункових робіт. Оцінювання таких видів робіт здійснюється шляхом письмової перевірки або презентації якості виконання зазначених видів робіт. При цьому враховується складність виконання індивідуальних завдань та наявність творчого підходу при їх розв‘язку.

Оцінювання знань студентів з дисципліни «Економіка торгівлі» здійснюється на основі результатів поточного, модульного контролю та іспиту. Завдання поточного контролю За нормативними дисциплінами циклу професійної підготовки оцінюються у діапазоні від 0 до 60 балів (включно), а завдання, що виносяться на іспит – від 0 до 40 балів (включно).

Модульний контроль здійснюється викладачем за результатами засвоєння теоретичного та практичного матеріалу після завершення вивчення студентом кожного модуля дисципліни. Оцінка виконання модульної контрольної роботи здійснюється за 10-бальною шкалою. Оцінка «10» виставляється за глибоку й вичерпну відповідь на теоретичне питання, вірні відповіді на тести та правильно розв’язану ситуаційну задачу. Оцінка «8» виставляється у разі, якщо студент демонструє розуміння теоретичного питання в цілому або допускає незначні огріхи при розв’язку задачі, або за умови невірної відповіді на 1 тест, при повній відповіді на теоретичне питання, та правильному розв’язку ситуаційної задачі. Оцінка «6» виставляється у разі, коли студент продемонстрував розуміння окремих положень теоретичного питання, дав правильну відповідь на тестові завдання і допустив помилки при розв’язанні задачі, або у разі повного виконання теоретичного питання, правильної відповіді на тести і повній відсутності розв’язку ситуаційного завдання. Оцінка «4» виставляється у разі, якщо студент повністю виконав теоретичне завдання, але неправильно відповів на тести і допустив помилки при розв’язанні задачі. Оцінка «2» виставляється студентам, які не змогли дати вірну відповідь на жодне із запропонованих завдань. Студенти, що не справилися з виконання модульної контрольної роботи мають право на її повторне виконання.

За результатами першої та другої модульної контрольної роботи оцінка «відмінно» відповідає 9-10 балам, оцінка «добре» відповідає 7-8 балам, оцінка «задовільно» відповідає 5-6 балам, оцінка «незадовільно» відповідає 0-4 балам.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 179 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...