Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підсумкове оцінювання знань студентів



з дисципліни «Економіка торгівлі»

Підсумковий контроль – це оцінювання знань, здобутих студентами протягом вивчення всієї дисципліни.

З дисципліни «Економіка торгівлі» робочим начальним планом передбачено проведення підсумкового контролю у формі екзамену.

Об’єктом підсумкового контролю (екзамену) є перевірка розуміння студентом програмного матеріалу у цілому, логіки та взаємозв‘язків між окремими розділами, здатності творчо використовувати практичні знання, уміння сформувати власне ставлення до окремих проблем дисципліни.

Завданням підсумкового контролю є перевірка розуміння студентом програмного матеріалу у цілому, логіки та взаємозв’язків між окремими темами (розділами), здатності творчо використовувати накопичені знання, уміння сформулювати своє ставлення до певної проблеми, що вивчається у дисципліні, тощо.

Іспит проводиться у формі виконання письмових завдань. На іспит виносяться вузлові питання дисципліни, тестові завдання і типові задачі, що потребують уміння застосовувати отримані теоретичні знання і практичні навички.

Загальна підсумкова оцінка з дисципліни складається з суми балів за результатами поточного контролю знань та за виконання завдань, що виносяться на екзамен − за умови, що студент набрав на іспиті не менше 11 балів. Результати підсумкового контролю знань з дисципліни зано­сяться до відомості обліку поточної і підсумкової успішності та до індивідуального навчального плану студента.

У разі, коли відповіді студента оцінені менше, ніж у 11 балів, він отримує за результатами іспиту 0 балів і загальна підсумкова оцінка включає лише результати поточного контролю вивчення дисципліни.

Студент, який за результатами вивчення дисципліни протягом семестру набрав 34 бала і менше, вивчає дисципліну повторно за додатковою оплатою.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 211 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.011 с)...