Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Які повноваження керівництва підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності і підпорядкування з питань цивільної оборони?



а. Забезпечує своїх працівників засобами індивідуального та колективного захисту, організовує здійснення евакозаходів, створює сили для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

б. Забезпечує своїх працівників засобами індивідуального та колективного захисту, організовує здійснення евакозаходів. створює сили для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та забезпечує їх готовність до практичних дій. Виконує інші заходи з цивільної оборони і несе пов’язані з цим матеріальні та фінансові витрати в порядку та обсягах, передбачених законодавством.

в. Створює сили для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та забезпечує їх готовність до практичних дій, виконує інші заходи з цивільної оборони і несе пов’язані з цим матеріальні та фінансові витрати.

Згідно Закону України «Про Цивільну оборону України» від 03.02.1993 р. №2974-ХII.

Обґрунтуйте свою відповідь.

Для організації роботи, пов’язаної із запобіганням надзвичайним ситуаціям техногенного та природного характеру та захистом населення і територій у разі їх виникнення створюються...?

а. Загальнодержавна, міжрегіональні і функціональних підсистеми.

б. Територіальні і функціональні підсистеми.

в. Територіальних та об’єктові підсистеми.

Згідно Закону України «Про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру» від 08.06.2000р. №1809-III.

Обґрунтуйте свою відповідь.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 175 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...