Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Де створюються невоєнізовані формування Цивільної оборони?



а. Невоєнізовані формування цивільної оборони створюються в областях, районах, містах Києві та Севастополі, на підприємствах, в установах і організаціях незалежно від форм власності і підпорядкування у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

б. Невоєнізовані формування цивільної оборони створюються на підприємствах, в установах і організаціях незалежно від форм власності і підпорядкування у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

в. Невоєнізовані формування цивільної оборони створюються в областях, районах, містах Києві та Севастополі у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

Згідно Закону України «Про Цивільну оборону України» від 03.02.1993 р. №2974-ХII.

Обґрунтуйте свою відповідь.

Умови, порядок і строки проходження служби військовослужбовцями військ Цивільної оборони України, їх статус, права і обов’язки, порядок переміщення по службі, присвоєння військових звань, атестації та звільнення із служби визначаються...?

а. Законами з питань проходження військової служби та іншими виданими відповідно до них нормативно-правовими актами.

б. Кабінетом Міністрів України.

в. Законом України «Про Цивільну оборону України», Законом «Про війська Цивільної оборони України».

Згідно Закону України «Про війська Цивільної оборони України» від 24.03.1999 р. №556-XIV.

Обґрунтуйте свою відповідь.

67. Яким законодавчим актом України встановлені права та пільги військовослужбовців Цивільної оборони у питаннях грошового та інших видів забезпечення?

а. Військовослужбовці цивільної оборони у питаннях грошового та інших видів забезпечення користуються всіма правами та пільгами відповідно до Закону України «Про війська цивільної оборони «та інших нормативно-правових актів.

б. Військовослужбовці цивільної оборони у питаннях грошового та інших видів забезпечення користуються всіма правами та пільгами відповідно до Закону України «Про Збройні сили України «та інших нормативно-правових актів.

в. Військовослужбовці цивільної оборони у питаннях грошового та інших видів забезпечення користуються всіма правами та пільгами відповідно до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» та інших нормативно-правових актів.

Згідно Закону України «Про Цивільну оборону України» від 03.02.1993 р. №2974-ХII.

Обґрунтуйте свою відповідь.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 168 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...