Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Хто зараховується до невоєнізованих формувань Цивільної оборони?



а. До невоєнізованих формувань цивільної оборони зараховуються працездатні громадяни України, за винятком жінок, які мають дітей віком до 8 років, жінок з середньою та вищою медичною освітою, які мають дітей віком до 3 років.

б. До невоєнізованих формувань цивільної оборони зараховуються працездатні громадяни України, за винятком жінок, які мають дітей віком до 8 років, жінок з середньою та вищою медичною освітою, які мають дітей віком до 3 років, та осіб, які мають мобілізаційні розпорядження.

в. До невоєнізованих формувань цивільної оборони зараховуються працездатні громадяни України, за винятком осіб, які мають мобілізаційні розпорядження.

Згідно Закону України «Про Цивільну оборону України» від 03.02.1993 р. №2974-ХII.

Обґрунтуйте свою відповідь.

Залучення військ Цивільної оборони України до виконання поставлених завдань здійснюється...?

а. Керівником центрального органу виконавчої влади з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у порядку, що визначається Кабінетом Міністрів України.

б. Кабінетом Міністрів України.

в. Центральними органами виконавчої влади України.

Згідно Закону України «Про війська Цивільної оборони України» від 24.03.1999 р. №556-ХІV.

Обґрунтуйте свою відповідь.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 218 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...