Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Особливості системи



1 – Допомогти людині знайти індивідуальний шлях виходу із стану хвороб. Усвідомлення того, що організм – це системи, не лише тіло, а й душа, емоції, психіка, інтелект.

2 – Усвідомлення справжніх причин формування недуга, а не вплив на хворого із зовні – це чужа програма, якою користується традиційна та нетрадиційна медицина.

3 – Усвідомлення самою людиною необхідності внутрішнього духовного перегляду, змін самого себе відповідно до законів Природи як початку виходу із хвороби. Це пробудження здатності самовідновлення і саморегуляції організму. Це відновлення гармонії самовідчуття й душевної рівноваги. У цьому мета, зміст роботи над собою.

При цьому оздоровлення відбувається практично одночасно за всіма напрямами й на всіх рівнях виходу із хвороби.

В основі системи лежить образне мислення.

Кожне слово несе якусь інформацію. “Словом можна вбити і словом можна вилікувати”. Слово викликає образ потрібний або непотрібний.

Внаслідок цього, незалежно від нашої волі, у нас виникають почуття, емоції, цілий їх букет, а вони можуть стати лікувальними або руйнуючими.

Тому основа роботи по виходу із хвороби – це робота над емоціями, це перегляд і усвідомлення самих себе і свого ставлення до світу, в якому ми живемо. Завдання людини – повернутися на те місце, де почався неправильний шлях і змінити маршрут у правильному напряму.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 417 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...