Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Гальмування в АЕП с ПЧ с КВ



Переваги цієї системи: можливість гальмування в рекуперативному режимі, що зв’язано з наявністю в структурі УВ, якій має двосторонню провідність, що дозволяє рекуператувати електричну енергію в мережу. При цьому процес рекуперативного гальмування реалізується наступним чином: в момент початку гальмування частота і напруга по відношенню до номінального зменшується. При цьому стрибок частота та напруга достатні для того, щоб робоча точка змістилася в другий квадрант. Наступні скачки зменшення частоти та напруги повинні бути такими що в процесі всього гальмування робоча точка не виходила за межі другого квадранту.

Рис. 3.8 Діаграма гальмування в АЕП з ПЧ з КВ

3.4.3 Гальмування противмиканням (ГП )

Для ГП в розглянутій схемі достатньо, щоб робота вихідного блока була тільки в режимі інвертування, а вхідного - тільки в режимі випрямляння. Для реалізації цього способу, який заключається в простеженні чергування фаз на виході інвертора необхідно наявність контактора. Безконтактним способом змінити чергування фаз неможливо. Разом в енергетичною неефективністю є друга негативна властивість – відсутність швидкодії гальмування.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 269 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...