Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновки. У вступі необхідно розкрити значення готової продукції та її реалізації у діяльності підприємства



У вступі необхідно розкрити значення готової продукції та її реалізації у діяльності підприємства. Навести прізвища авторів, які досліджували вказану проблематику. Вказати мету та завдання, визначити об’єкт і суб’єкт, методи та інформаційну базу дослідження.

У першому розділі для розкриття сутності готової продукції необхідно вивчити П(С)БО, думки науковців-економістів, фінансистів та бухгалтерів в різних підручниках і посібника та авторефератах, практичних працівників в періодичних фахових виданнях. Дослідити проблеми обліку готової продукції на теоретичному рівні і в практичній діяльності. Особливо важливими є проблеми оцінки готової продукції впродовж звітного періоду і її визначення на дату складання звітності. Розкрити критерії визнання та ознаки класифікації готової продукції, значення та завдання її обліку.

У другому розділі розкрити особливості господарської діяльності досліджуваного підприємства, структуру бухгалтерії, описати Наказ про облікову політику підприємства та форму бухгалтерського обліку.

Документального оформлення надходження і вибуття готової продукції вивчити її рух з цеху готової продукції на склад і порядок відпуску покупцям, особливості складання звітності матеріально-відповідальними особами і облік готової продукції на складі, проаналізувати правильність документального оформлення на прикладі конкретного підприємства.

Аналітичний облік готової продукції розкрити з точки зору його організації і контролю за рухом. Показати нетипову кореспонденцію або недоліки в обліку досліджуваного підприємства.

Форми фінансової звітності та в яких статтях відображається інформація про готову продукцію.

У третьому розділі розкрити напрями вдосконалення обліку готової продукції на підприємствах України.

У висновках узагальнити результати дослідження обліку готової продукції і вказати напрями його удосконалення.

У додатки включити: витяг зі статуту підприємства; Наказ про облікову політику підприємства; первинні документи; звітність матеріально-відповідальних осіб; облікові реєстри за основними рахунками теми; витяг з Головної книги; фінансову звітність.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 253 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...