Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТЕМА 9. Фінансовий облік довгострокових фінансових інвестицій



План

Вступ

Розділ 1. Сутність, визнання, оцінка і класифікація фінансових інвестицій, значення та завдання їх обліку

Розділ 2. Фінансовий облік довгострокових фінансових інвестицій на підприємстві

2.1 Характеристика господарської діяльності підприємства

2.2 Синтетичний і аналітичний облік довгострокових фінансових інвестицій

2.4 Відображення інформації про довгострокові фінансові інвестиції у фінансовій звітності

Розділ 3. Напрями вдосконалення обліку довгострокових фінансових інвестицій

Висновки

У вступі необхідно розкрити значення довгострокових фінансових інвестицій у діяльності підприємства. Навести прізвища авторів, які досліджували вказану проблематику. Вказати мету та завдання, визначити об’єкт і суб’єкт, методи та інформаційну базу дослідження.

У другому розділі розкрити сутність фінансових інвестицій використовуючи П(С)БО, Міжнародні стандарти фінансової звітності, підручники бухгалтерського та фінансового обліку, матеріали періодичних видань, розкрити сутність фінансових інвестицій. Розглянути зміст критеріїв визнання їх активами, види оцінки, завдання та значення їх обліку в підвищенні ефективності діяльності підприємства.

Особливості господарської діяльності досліджуваного підприємства, структуру бухгалтерії, розподіл функцій працівників бухгалтерії, описати Наказ про облікову політику підприємства та форму бухгалтерського обліку. Форми фінансової звітності та в яких статтях відображається інформація про довгострокові фінансові інвестиції.

У третьому розділі розкрити напрями вдосконалення обліку довгострокових фінансових інвестицій на підприємствах України.

У висновках узагальнити результати дослідження обліку довгострокових фінансових інвестицій і вказати напрями його удосконалення.

У додатки включити: витяг зі статуту підприємства; схему організаційної структури управління підприємством; Наказ про облікову політику підприємства; облікові реєстри за основними рахунками теми; витяг з Головної книги; фінансову звітність.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 306 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...