Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТЕМА 5. Фінансовий облік капітальних інвестицій



План

Вступ

Розділ 1. Сутність, визнання та оцінка капітальних інвестицій, значення та завдання їх обліку

Розділ 2. Фінансовий облік капітальних інвестицій на підприємстві

2.1 Характеристика господарської діяльності підприємства

2.2 Документальне оформлення обліку капітальних інвестицій

2.3 Відображення капітальних інвестицій у фінансовій звітності

Розділ 3.Напрями вдосконалення фінансового обліку капітальних інвестицій

Висновки

У вступі необхідно розкрити значення капітальних інвестицій у діяльності підприємства. Навести прізвища авторів, які досліджували вказану проблематику. Вказати мету та завдання, визначити об’єкт і суб’єкт, методи та інформаційну базу дослідження.

У другому розділі розкрити Положення (стандарти) бухгалтерського обліку щодо визначення і визнання капітальних інвестицій, Податковий кодекс, міжнародні стандарти бухгалтерського обліку, статті в періодичній літературі і розкрити сутність капітальних інвестицій, показати різницю в їх визначенні за різними джерелами, критерії визнання, види оцінок, значення в формуванні облікової інформації. Розкрити завдання обліку капітальних інвестицій.

Особливості господарської діяльності досліджуваного підприємства, описати структуру бухгалтерії, Наказ про облікову політику підприємства та форму бухгалтерського обліку.

Порядок документального оформлення капітального будівництва, виконаного як господарським способом, так і з залученням підрядників і субпідрядників, вказати типову кореспонденцію рахунків і порядок відображення в реєстрах синтетичного обліку. Описати аналітичний облік амортизації основних засобів і прикласти реєстри аналітичного і синтетичного обліку.

Порядок виготовлення основних засобів господарським способом, його документальне оформлення, а також синтетичний і аналітичний облік. При придбанні основних засобів вказати, як формується первісна вартість при їх надходженні від постачальників і які складові включаються до цієї вартості. Показати порядок передачі в експлуатацію основних засобів і відображення інформації в реєстрах обліку.

Форми фінансової звітності та в яких статтях відображається інформація про капітальні інвестиції.

У третьому розділі розкрити проблеми обліку капітальних інвестицій, технічні, методичні та організаційні напрями його вдосконалення на підприємствах України.

У висновках узагальнити результати дослідження обліку капітальних інвестицій і вказати напрями його удосконалення.

У додатки включити: витяг зі статуту підприємства; Наказ про облікову політику підприємства; первинні документиз обліку капітальних інвестицій; облікові реєстри за основними рахунками теми; витяг з Головної книги; фінансову звітність.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 1055 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...