Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Газорятувальна служба



17.1 На підприємствах, які виробляють, переробляють і ви­користовують токсичні або вибухонебезпечні гази, легкозаймисті рідини, металеві порошки та інші речовини, що у процесі вироб­ництва при порушенні правил безпекиабо технологічних інструк­цій можуть привести до пожеж, вибухів, отруєнь, погрожувати життю людей і нормальній роботі підприємства, необхідно орга­нізовувати газорятувальну службу.

17.2 Організація газорятувальної служби повинна відповіда­ти вимогам НАОП 1.2.00-4.01-90 «Положення про газхорятувальну службу та добровільну дружину на підприємствах та в організаціях Міністерства металургії СРСР”.

18 ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ

18.1 Особи, винні у порушенні нормативних актів з охорони праці, а також цих Правил, несуть дисциплінарну, адміністративну, матеріальну або кримінальну відповідальність згідно з чинним законодавством України.

19 НОРМАТИВНІ ПОСИЛАННЯ

У ціх Правилах є посилання на такі нормативні документи:





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 645 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...