Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Благоустрій території аеропорту



В курсовому проекті на генеральному плані аеропорту повинні бути принципово сплановані майданчики для розвороту і стоянки автотранспорту, пішохідні доріжки, тротуари, майданчики для відпочин­ку працівників, пасажирів, зустрічаючих і проводжаючих та інших відвідувачів аеропорту. Крім того, територія аеропорту повинна бути освітлена і озеленена. Для детального вирішення цих і деяких інших задач при проектуванні реальних аеропортів окремо розробляють «Проект благоустрою території аеропорту».

Озеленення передбачається на всій незабудованій території СТТ шляхом посадки дерев, чагарників і створення газонів.

Зелені насадження виконують функції: шумозахисту, сонцезахисту, вітро- і пилозахисту, снігозахисту, зміцнення ґрунтів та есте­тичні для створення архітектурного оформлення при благоустрої території аеропорту.

Зелені насадження повинні бути розраховані як на літній, так і на зимовий періоди року, з урахуванням району розташування аеропорту, для чого крім листяних слід передбачати хвойні і вічнозелені породи дерев і чагарнику.

Озеленення створюється на привокзальній площі, уздовж автодоріг, тротуарів, біля готелю, профілакторію, будинків управління
аеропорту, НТБ, службової їдальні, лікувальних установ, центральної котельні, на ділянці розміщення видаткового складу ПММ, ВТБ служби спецтранспорту, БАСА, РБД, водопровідних споруджень. У місцях розташування об'єктів громадського харчування, цеху бортового харчування і споруд з наявністю повітродувних і компресорних процесів забороняється застосовувати насадження дерев, що виділяють при цвітінні хлоп’я, волокнисті речовини та опушені насіння. У зоні ви­робничих будинків і споруд з підвищеною пожежонебезпекою (склади ПММ, котельні, газорозподільні пункти тощо) посадка дерев хвойних порід не допускається.

Користаючись цими вказівками, при підготовці даного розділу пояснювальної записки необхідно коротко, але достатньо конкретно описати пропоновані заходи щодо озеленення СТТ. На завершенні розділу слід підрахувати загальну площу озеленення СТТ як суму площ озеленення окремих об'єктів, незабудованої частини СТТ і озеленення шириною по 5 – 10 м, що створюється обабіч уздовж автодоріг.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 333 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...