Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вправи на гімнастичних знаряддях



1. В. п. — стати обличчям до гімнастичної стінки, одну ногу підняти вперед-вгору (зачепитися нею за рейку на рівні пояса). Стрибки на опорній нозі.

2. В. п. — стати обличчям до гімнастичної стінки на відстань одного кроку, руками триматися за рейку на рівні пояса. Стрибки на місці з партнером на плечах.

3. Дві-три гімнастичні лави установити паралельно на відстані 100-120 см одна від одної. Стати на першу гімнастичну лаву, зіскочити на підлогу, потім, не зупиняючись, підстрибнути на носках і скочити на другу і т. д.

4. Стрибки через гімнастичну лаву з просуванням уперед.

Вправи для м'язів усього тіла

1. Рухи руками з одночасним нахилом тулуба вперед (назад, убік) і випадом уперед (убік, назад).

2. Піднімання рук уперед (догори, назад) з нахилом вперед і присіданням.

3. Кругові рухи тулуба з підніманням рук догори і почерговим згинанням і випрямлянням ніг (при нахилі тулуба вправо згинати ліву ногу, а при нахилі вліво — праву).

4. В упорі лежачи згинання і розгинання рук з одночасним підніманням і опусканням ноги.

5. Хвилеподібний рух тілом (рух починається руками, потім продовжується тулубом і ногами).

6. Міст з положення лежачи на спині. Нахил назад, стоячи спиною до гімнастичної стінки; за допомогою партнера і самостійно.

ВПРАВИ НА ГІМНАСТИЧНИХ ЗНАРЯДДЯХ





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 963 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...