Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Передмова. Увесь матеріал дисципліни «Вища математика» у відповідності до робочих програм напрямку підготовки економіка та підприємництво розбито на два модуля



Увесь матеріал дисципліни «Вища математика» у відповідності до робочих програм напрямку підготовки економіка та підприємництво розбито на два модуля. Перший модуль складають розділи: лінійна та векторна алгебри, аналітична геометрія, вступ до математичного аналізу, диференціальне числення функції однієї змінної. Другий модуль охоплює теми: функції декількох змінних, інтегральне числення, диференціальні рівняння, ряди. За структурною передмовою модуль містить приклади розв’язання типових задач, короткі теоретичні відомості і варіанти (від 1до 25) тестових завдань для проведення модульного контролю. Кожний варіант тестів складається з трьох частин, які відрізняються за рівнем складності і формою контрольних завдань.

В першій частині запропоновано 16 завдань з вибором однієї правильної відповіді. До кожного завдання запропоновано чотири варіанта відповідей, з яких тільки одна є правильною. Завдання з вибором відповіді вважається виконаним вірно, якщо в роботі вказана тільки одна буква, якою позначена правильна відповідь. При цьому студент не повинен наводити ніякі міркування, які пояснюють його вибір. Правильний розв’язок кожного завдання цього блоку №№ 1.1 – 1.16. оцінюється 0,75 балів. Друга частина тестів складається з чотирьох завдань відкритої форми з короткою відповіддю. Таке завдання вважається виконаним вірно, якщо записано всі необхідні формули перетворення, обчислення і наведено правильну відповідь і т.д. Правильний розв’язок кожного завдання цього блоку №№ 2.1 – 2.4. оцінюється 1 балом.

Третя частина тестів також складається з чотирьох завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю. Завдання вважається виконаним вірно, якщо студент навів розгорнутий запис розв’язку завдання з обґрунтуванням кожного етапу і записав правильну відповідь. Вірність виконання завдань третьої частини оцінює викладач у відповідності з критеріями і схемою оцінювання завдань. Правильний розв’язок кожного завдання цього блоку №№ 3.1 – 3.4. оцінюється півтора балами.

Успішне виконання завдань першого рівня оцінюється 20 балами. Логічно - обґрунтоване виконання завдань другого рівня добавляє до вже одержаних ще 4 бали. Загалом за виконання завдань першого і другого рівнів студент одержить 24 бали. І, нарешті, третій рівень завдань оцінюється 6 балами. Вірне виконання завдань усіх трьох рівнів дає змогу одержати 30 балів – за сто бальною системою.

Результат тестування двох модулів може скласти не більше 60 балів за 100 бальною системою оцінювання.

Як бачимо, відповідальність за результат навчання покладається на самого студента, а задача викладача – підтвердити правильність цих висновків, а при необхідності обґрунтувати протилежне.





Дата публикования: 2015-02-18; Прочитано: 141 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.011 с)...