Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ціннісні дисципліни” Трейсі і Вірсеми



Вони представили 3 ціннісні дісціпліни.ілі способу доставки споживачеві тієї чи іншої цінності,-виробниче досконалість (компанія володіє досконалим виробничим процесом, доставляють своїм споживачам таке поєднання якості, цін і простоти придбання), лідерство по продукту (компанія прагне стати лідером по якомусь продукту) і близькість до споживача (компанія доставляє цінність за допомогою близькості до споживача, компанія надає те, що потрібно конкретному споживачеві). компанія, бажаючі домінувати на своїх ринках, повинні обрати одну і тільки одну з цих дисциплін та добитися в ній досконалості.Вибір ціннісної дисципліни. Вибір ціннісної дисципліни критично важливий тому, що не тільки визначає «шлях до успіху», але свідомо економить сили на рух по інших можливих напрямках.

1) розуміння статус-кво:

2) реалістичні варіанти дій - вище керівництво переходить від аналізу поточного стану до обговорення варіантів дій в майбутньому, менеджери виявляють декілька варіантів (досягнення виробничої досконалості, лідерства за продуктом, зближення із споживачами), обговорюють деякі приблизні зміни, які будуть потрібні для їх реалізації.

3) розробка докладних проектів і ухвалення рішень - передача подальшого проведення аналізу командам - малим групам фахівців найвищої кваліфікації, які повинні зайнятися розробкою одного з варіантів і дати відповіді на сім наступних питань:





Дата публикования: 2015-02-03; Прочитано: 250 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...