Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задачі на формулу Бернуллі



1. Монета підкидається 5 разів. Обчислити ймовірності всіх можливих появ герба; 2) побудувати таблицю розподілу ймовірностей; 3) побудувати многокутник розподілу.

2. Гральний кубик підкидають 5 разів. Знайти ймовірність того, що двічі з’явиться кількість очок, кратна трьом.

3. Ймовірність влучення в мішень при одному пострілі дорівнює 0,3. Знайти ймовірність 4 влучень після шести пострілів.

4. Пристрій складається з 5 елементів. За фіксований час кожний з елементів може вийти з ладу з ймовірністю . Пристрій функціонує справно, якщо кількість елементів, що вийшли з ладу не більше двох. Знайти ймовірність справного функціонування пристрою.

5. В середньому 25% пакетів акцій на аукціонах продаються за початково заявленою ціною. Знайти ймовірність того, що із 5 пакетів акцій в результаті торгів за початково заявленою ціною: 1) не буде продано 3 пакета; 2) буде продано менше 3 пакетів; 3) буде продано не більш 3; 4) хоча б 3 пакети.





Дата публикования: 2015-01-23; Прочитано: 322 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...