Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновки. Технічний аналіз покликаний показати техніко-технологічну обґрунтованість проектних рішень



Технічний аналіз покликаний показати техніко-технологічну обґрунтованість проектних рішень. Оскільки технологічна різноманітність проектів не дозволяє уніфікувати процес надання за­даних параметрів технічного обґрунтування, належить дотриму­ватися процедури провадення технічного аналізу зточки зору його складових елементів та алгоритму їх надання.

Основними складовими технічного аналізу є наступні:

* вибір місця розташування проекту та обґрунтування його масштабу;

* вибір технології та устаткування, яке запропоновано ви­користовувати в проекті;

* аналіз необхідної для реалізації проекту інфраструктури;

* виробничі схеми організації підприємств;

* організація підготовки та реалізації проекту;

* розрахунок всіх витрат на виконання проекту та поточних витрат на випуск продукції.

Усі експертні оцінки відбуваються з урахуванням аналізу всіх альтернативних варіантів рішень на кожному етапі аналізу. Відбір варіантів відбувається на основі юридичних обмежень, екологічних можливостей та соціальної доцільності.

Технічний аналіз дозволяє визначити величину інвести­ційних витрат за проектом та поточні витрати на випуск продукції. Це надає змогу при співставленні з прогнозним обсягом продажів зробити висновки щодо можливості реалізації проекту у даних умовах.






Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 237 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...