Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Б) контроль знань за результатами написання модульної контрольної роботи після вивчення змістового модуля



Мета поточного та модульного контролю знань - забезпечення зворотного зв’язку між викладачами та студентами у процесі навчання, управління навчальною мотивацією студента.

Інформація, одержана при поточному контролі, використовується як викладачем – для коригування методів і засобів навчання, так і студентами – для активізації самостійної роботи.

Поточний контроль знань студентів на семінарських заняттях проводиться у формі усного або письмового опитування, виступів студентів при обговоренні питань, оцінювання за результатами дискусії при обговоренні проблем та доповідей а також у формі тестування. До того ж, на семінарських заняттях контролюється та оцінюється виконання студентами письмової самостійної роботи.

Наприкінці вивчення змістового модуля проводиться модульна контрольна робота, метою якої є комплексна перевірка розуміння студентом програмного матеріалу з модуля в цілому, здатності творчого використання накопичених знань, уміння сформувати адекватне розуміння певної проблеми навчальної дисципліни тощо.

Індивідуальна робота студентів (ІДЗ). Оцінка виставляється за результатами роботи на протязі семестру (відвідування консультацій з ІДЗ, виконання роботи на окремих етапах та в цілому); написання та оформлення анотації першоджерела, надання його у встановлений термін для перевірки, а також співбесіди з викладачем щодо прочитаного першоджерела.

Таблиця 1. Розподіл балів поточного та модульного контролю з дисципліни «Філософія».

Об‘єкти контролю Максимальна кількість балів
Робота на семінарських заняттях та виконання СРС (середньозважений бал)  
Виконання модульної контрольної роботи  
Індивідуальна робота студентів  
Всього  

Підсумкова кількість балів з модуля «Філософія» є сумою балів, набраних студентом за результатами роботи на семінарських заняттях, виконання СРС (середньозважений бал), індивідуальної роботи студентів та виконання модульної контрольної роботи. Ця сума фіксується у відомостях модульного контролю знань, як загальний бал за модуль, з переведенням до національної шкали оцінювання (див. таблицю 2).

Таблиця 2. Умови переведення даних 50-бальної шкали оцінювання з дисципліни «Філософія» до національної шкали.

Загальний бал з дисципліни «Філософія» Оцінка за національною шкалою
46-50  
36-45  
26-35  
0-25  




Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 295 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...