Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Режимність виробничих об'єктів



9.13.1. Організація охорони виробничих об'єктів і контрольно-пропускного режиму на їх території визначається проектом на підставі діючих нормативних вимог.

9.13.2. Влаштування периметральної охорони виробничих об’єктів і розташування контрольно-пропускних пунктів, а також їх планування повинні забезпечувати можливість оперативної аварійної евакуації персоналу при різних напрямках вітру.

9.13.3. Транспортні засоби і спецтехніка можуть бути допущені на територію вибухопожежонебезпечного об'єкта за умови наявності на них іскрогасника та пристрою для зняття статичної електрики.

9.13.4. Забороняється ввезення на територію об'єктів токсичних, пожежонебезпечних речовин, які не використовуються на цьому об'єкті, а також застосовуваних небезпечних речовин у кількості, яка перевищує встановлені нормативи одночасного збереження.

9.13.5. Вибухопожежонебезпечні об'єкти без постійного обслуговуючого персоналу (площадки свердловин та ін.) повинні бути обгороджені і оснащені відповідними знаками безпеки і попереджувальними написами. Ці об'єкти, а також віддалені зони виробничих об'єктів з постійним персоналом, траси комунікацій повинні контролюватись шляхом регламентних обстежень і оглядів.

9.13.6. З усіма працівниками підрядних, обслуговуючих та інших підприємств, допущеними на територію об'єкта, проводиться вступний інструктаж з охорони праці; всі вони повинні бути забезпечені засобами індивідуального захисту.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 233 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...