Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Засоби індивідуального захисту



9.12.1. Кількість і типи засобів індивідуального захисту органів дихання на кожному об'єкті повинні визначатися з урахуванням специфіки робіт і галузевих норм забезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими ЗІЗ.

Засоби колективного та індивідуального захисту працівників будівельних та інших організацій, які знаходяться в межах буферних зон, та порядок забезпечення ними на випадок аварійного викиду газу визначаються проектом.

9.12.2. Ізолюючі дихальні апарати повинні застосовуватись обслуговуючим персоналом при виконанні операцій, передбачених технологією проведення робіт в умовах можливого виділення сірководню, при виникненні аварійної ситуації.

При роботі в місткостях та колодязях допускається застосування шлангових протигазів.

9.12.3. Дихальні апарати повинні бути підібрані за розмірами. До кожного апарата додається паспорт і прикріплюється етикетка з зазначенням прізвища та ініціалів працівника. У паспорті повинен бути запис про справність дихального апарата і термін його наступного випробування.

9.12.4. Газозахисні засоби слід перевіряти відповідно до інструкцій з експлуатації заводів-виробників в лабораторії газорятувальної служби.

9.12.5. На газонебезпечному об'єкті повинен бути аварійний запас газозахисних засобів, кількість і типи яких визначаються з урахуванням чисельності працюючих, віддаленості об'єкта та специфіки виконуваних робіт.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 255 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...