Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Незадовільні незадовільні санітарно- неправильна



ЕРГОНОМІЧНІ ГІГІЄНІЧНІ УМОВИ ОРГАНІЗАЦІЯ

ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРАЦІ РОБОЧОГО МІСЦЯ

МОНІТОРА

призводять

ДО

 
 


ПОРУШЕНЬ КІСТКОВО- ЗАХВОРЮВАНЬ ПОРУШЕНЬ, ПОВ’ЯЗАНИХ

ЗОРУ М’ЯЗОВИХ ШКІРИ ІЗ СТРЕСОВИМИ СИТУАЦІЯМИ

ПОРУШЕНЬ ТА НЕРВОВО-ЕМОЦІЙНИМ

НАВАНТАЖЕННЯМ

Схема 2. Причини відхилень в здоров’ї користувача пк


Робота користувачів ПК ДСЗ протікає в умовах нервово-емоційних, психофізичних, розумових, тривалих статичних, підвищених зорових навантажень, обмеженої рухової активності, що призводить до гострої перевтоми, нервових розладів.

Психо-фізіологічні та емоційні перенапруження, втома користувачів ПК ДСЗ можуть призвести до помилок в комп’ютеризованих системах, і як наслідок – до значних економічних втрат, до інших небажаних наслідків (професійні та професійно-зумовленні захворювання), що також пов’язано зі значними соціальними та економічними втратами.

Трудова діяльність працівників ДСЗ пов’язана не тільки з роботою на ПК (отримання, введення в комп’ютер, аналіз, переробка в короткі терміни великої кількості інформації пов’язаної з людськими долями), а й з постійним контактом з широким колом людей різних соціальних станів, віку та різноспрямованих мотивацій до дій, з прийняттям відповідальних рішень. Від професіоналізму, чуйності і наполегливості персоналу ДСЗ залежать рівень задоволення громадян діяльністю влади, соціальна стабільність у суспільстві, моральне і матеріальне благополуччя співвітчизників.

Така робота підвищує небезпеку впливу на працівників ДСЗ людського чинника.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 278 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...