Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підрахунок балів. 1. Відповіді за кожним твердженням оцінюються від 0 до 2 балів



1. Відповіді за кожним твердженням оцінюються від 0 до 2 балів. 0 означає, що про- блема відсутня, 1 – проблема можлива і 2 – що проблема наявна, дитина схвильована і пе- реживає стосовно зазначеного у твердженні. Яким чином підраховувати бали, залежить

від твердження. Наприклад, для твердження 8 – “Мені подобається те, що я їм” відповідь “Ніколи” оцінюється у 2 бали, натомість, відповідь “Майже завжди” на твердження 17 – “Мені так сумно, що я ледве це витримую” теж потрібно оцінити у 2 бали.

2. 13 балів і вище вказують на можливість існування депресивних розладів

у дитини. Необхідно обговорити це з дитиною і скористатися інформацією з інших дже- рел, щоб деталізувати ситуацію. Будуть випадки, коли діти у ході оцінки наберуть високі бали, але під час ретельного обстеження в них не виявиться депресивних розладів, і на- впаки, коли діти наберуть низький бал, а насправді в них будуть проблеми з психікою.

3. Важливо уточнювати відповіді дітей, щоб зрозуміти їхню точку зору.


136

ШКАЛА

“ПСИХІЧНЕ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ”





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 209 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...