Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача №27



Для відкриття нового підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю по обслуговуванню та гарантійному ремонту побутової техніки - сервісного центру "Samsung", необхідний капітал в сумі 75 тис. дол.

Громадянин Фісун Б.П. вносить в майбутній бізнес 15 тис. дол.

Громадянин Фісенко К.Л. - 18 тис. дол.

Громадянин Фесик Д.Т. - 20 тис. дол.

Громадянин Дмитренко А.П. - 11 тис. дол.

Громадянин Тімченко М.М. - 11 тис. дол.

Вартість однієї акції 100 дол.

Доля прибутку призначена на виплату дивідендів - 30%

Завдання. Занесіть в базу даних проекту в діалозі “Акціонерний капітал” список акціонерів та суму внеску кожного. Зазначте характеристики пакета акцій. Розрахуйте дивіденди для виплати акціонерам, якщо чистий прибуток склав 174 тис. грн..

Задача №28.

У рамках проекту тривалістю 1 рік планується збут «Продукту» дрібним і великим оптом у кількості відповідно 256 і 146 одиниць на місяць за єдиною ціною 1130 гривень. Прямі витрати на виробництво продукту складають 654 грн. за одиницю. Доставка продукції дрібнооптовим покупцям не здійснюватиметься. Витрати по доставці продукції великим оптовим покупцям складають 112 грн. за одиницю продукції і включені в ціну.

Завдання. Визначити розмір щомісячного валового прибутку в гривнях. Податки не враховувати.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 220 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...