Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання № 2. Зміст: Проаналізувати (вибір банку за власним бажанням) дію­чу в банку систему інструментів стимулювання збуту банківського продукту:



Зміст: Проаналізувати (вибір банку за власним бажанням) дію­чу в банку систему інструментів стимулювання збуту банківського продукту:

1) споживачів (конкурси, знижки, акції та ін.);

2) системи збуту (філій та посередників);

3) персоналу;

Додаткові вимоги:

Обсяг: ненормований

Поради до виконання.

Для виконання завдання необхідно проаналізувати наявну від­криту інформацію. Зробити висновки. Надати пропозиції.

Типові помилки. Немає огляду системи за певний період часу (рік чи більше). Бракує висновків та пропозицій на основі зару­біжного досвіду чи досвіду інших банків.

Завдання № 3

Зміст: Оцінити та проаналізувати (вибір банку за власним бажанням) діючий в банку Public Relations (PR) та роботу банку з громадськістю.

Додаткові вимоги:

Обсяг: ненормований

Поради до виконання.

Для виконання завдання необхідно проаналізувати наявну від­криту інформацію. Зробити висновки. Надати пропозиції щодо всіх елементів які використовує банк з метою організації громадської думки.

Типові помилки. Немає огляду та аналізу системи всіх елементів Public Relations та пропаганди які використовуються банком. Бракує висновків та пропозицій на основі зару­біжного досвіду чи досвіду інших банків.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 155 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...