Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Реферат (для студентів заочної форми навчання)



Оцінюється максимальною оцінкою, 10 балів, якщо він відповідно оформлений (надрукований на комп’ютері на білому папері А4, стандартним шрифтом 14 з інтервалом 1,5, прошитий у швидкозшивачу, має титульний аркуш із відповідними реквізитами), є актуальний, не старше півроку з моменту написання реферату, перелік літератури (на позиції з якого є посилання в тексті), та у випадку, якщо реферат містить відповіді автора на проблемні питання і містить статистичний матеріал.

8 балів – дотримання вимог щодо оформлення та зміст розкрито не повно.

6 балів – недотримання вимог щодо оформлення, є суттєві зауваження до змісту роботи.

0 балів – робота неохайно оформлено та зміст не відповідає назві реферата або реферат не представлено на перевірку викладачу.

Слід звернути увагу на те, що реферат – це огляд, або дослідження літератури (опублікованих поглядів і концепцій науковців), яке повинно бути здійснено з чітким дотриманням правил посилання, що прийняті для наукової роботи (1- текст без змін цитується в лапках, після яких робиться посилання; 2- на модифікований автором реферату, але той що не містить оригінальних ідей текст, також обов’язково даються посилання, 3- зазначення позицій у літературі, на яких немає посилання у тексті – і навпаки – не допускається); із тексту реферату повинні бути зрозумілі основні теоретичні позиції роботи та авторство кожної (окремо – те що взято із джерел, окремо – те що є надбанням автора реферату). Посилання на сторінки в мережі Інтернет робляться виключно із зазначення назви сайту (або електронного видання), назви статей та прізвища автора. Для друкованих цілісних видань (посібники, монографії) зазначається кількість сторінок, для авторських статей – діапазон сторінок у виданні (журналі). Загальний рекомендований обсяг реферату – 20 сторінок формату А4.

Підбір та огляд статистичного, фактичного та літературного матеріалу до написання модульних завдань (для всіх форм навчання) для студентів всіх форм навчання характеризується максимальним балом 5 у випадку відсутності недоліків оформлення та типових помилок, що віднесені до завдання №1 та завдання №2 модульної контрольної роботи. Здійснюється у письмовій формі та оформлюється на білих аркушах формату А4. Повинен містити послідовно повні вихідні дані щодо банків України за останній рік на основі яких студентами виконуються завдання №1 та завдання №2 модульної контрольної роботи.

Підготовка тез та участь у конференціях (оцінюється0 – 10) і підготовка наукових публікацій (оцінюється0 – 10) можуть бути оцінені викладачем, якщо зміст доповідей або ста­тей відповідає профілю дисципліни.

10 балів – надруковані тези конференції.

10 балів – надруковані наукові публікації.

Для оцінки публікація подається скріпленою у швидкозшивачі у вигляді ксерокопії із титульним аркушем(зазначаються дані про студента, місце та час здійснення публікації, назва теми, до проблематики якої відноситься публікація)





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 163 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...