Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зміст модульних завдань



Студенти денної та вечірньої форм навчання виконують завдання №1 та завдання №2 модульної контрольної роботи. Викладачем доводиться графік (див. графік 1) виконання завдання №1 та завдання №2 модульної контрольної роботи, у разі порушення якого без поважних причин студент позбавляється половини балів за кожне таке завдання. Вимоги до змісту модульних завдань наведено окремо.

За несвоєчасне виконання завдань №1 та №2 модульної контрольної роботи бали зменшуються на 50 % (см. Графік 1)

Завдання №1 модульної контрольної роботи 7 семестр Не пізніше другого семінарського заняття
Завдання №2 модульної контрольної роботи 7 семестр Не пізніше четвертого семінарського заняття

Всі завдання мають виключно практичний характер і не потребують висвітлення теорії. Кожне завдання модульної контрольної роботи має титульний аркуш та передається на перевірку зброшурованим в окремій папці. Під час оцінювання окремого завдання в модулі застосовуєть­ся шкала: балів 0 та 5 балів, що дає змогу отримати максимально за модульну контрольну роботу відповідно 10 балів. Сума балів за всі ви­конані модулі перед обчисленням суми балів поточного контро­лю округлюється за арифметичним правилом до числа, яке крат­не п'яти балам.

Модульні завдання для студентів очної та вечірньої форми навчання (1 модуль по 2 завдання)

МОДУЛЬ 1 (завдання № 1—2)





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 155 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...