Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Робота 4. Облік виконаної роботи



Дневник (Щоденник)- це документ, що містить розписаний по днях перелік виконаних справ і подій, що відбулися в житті конкретної людини. Щоденники вели ще в далекі "без комп'ютерні" часи, для того щоб мати можливість відновити хід подій.

У роботі людей багатьох професій необхідно організувати облік виконаної роботи й інших подій. Для цього в програмному середовищі є спеціальна папка - Дневник (Щоденник). У цій папці автоматично реєструються посилання на всі файли, з якими була зроблена робота; заходи, згадані в папках Календарь, Задачи, Заметки; телефонні дзвінки.

Деякі відомості про пророблену роботу можна записати в щоденник вручну.

У папці Щоденник відображається графік роботи з документами. Для кожного елемента створюється запис, у якій відбиті дата, час початку роботи, час, витрачений на роботу з елементом. Подвійним щигликом можна відкрити елемент.

Завдання 1. Перегляд і настроювання Дневника (Щоденника)

Деякі елементи можуть автоматично заноситися в Дневник. Це повідомлення, запрошення на збори, відповіді на запрошення на збори, скасування зборів, доручення, відповіді на доручення, телефонні дзвінки. У Дневник можуть автоматично заноситися документи, створені в наступних програмах: Мicrosoft Ассеss, Мicrosoft Ехсеl, Мicrosoft Offiсе Вindег, Мicrosoft Роwегроint, Мicrosoft Word і інші програми, сумісні з Microsoft Оffiсе. Ви можете вказати контакти, для яких треба робити записи в щоденнику.

Перегляд і настроювання Дневника

Технологія роботи

Відкрийте папку Дневник. За час, поки ви вчилися працювати в середовищі Оutlook, у папці вже з'явилися деякі записи про вашу роботу. Записи в Дневнике згруповані по типах.

Перегляньте групи записів. Щоб подивитися записи одного типу, клацніть на кнопці зі знаком +. Щоб закрити групу, клацніть на кнопці зі знаком -.

3. Щоб указати типи записів, файлів і контакти, для яких варто зберігати інформацію в щоденнику, у меню Сервіс виберіть пункт Параметри.

4. На вкладці Настройка натисніть кнопку Параметры дневника.

5. У вікні Параметры дневника встановить прапорці біля тих типів елементів, контактів і файлів, які треба враховувати в щоденнику.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 164 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...