Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 9. Зміна відображення відомостей про задачу



Відомості про задачу представлені у вигляді таблиці. Заголовки стовпців указують параметри задачі, яки відображаються. Програма дозволяє змінити відображення інформації про задачу. Для цього використається пункт Текущее представление з меню Вид. Якщо не влаштовує відображення, яке пропоноване програмою, ви можете самі встановити будь-яку кількість стовпців у таблиці, способи угруповання та сортування задач. Навчиться використовувати відображення інформації про задачу, яке пропоноване програмою, а також змінювати кількість стовпців у таблиці.

Технологія роботи:

1. Відкрийте папку Задачи.

2. У меню Вид виберіть пункт Текущее представление та з додаткового меню один з видів відображення.

3. Перегляньте, як змінилося відображення задачі.

4. Застосуйте інші види відображення.

5. Клацніть правою кнопкою миші на рядку заголовків.

6. У контекстному меню виберіть пункт Изменить текущее представление. Відкриється вікно відомостей про відображення.

7. Перегляньте зміст кнопок. Змініть подання використовуючи діалогові вікна кнопок.

Завдання 10. СТВОРЕННЯ ЗАМЕТок (ЗамІток)

Заметка (Замітка) — це невелика записка на пам'ять.

Текст замітки може бути найрізноманітнішим: думка, яку не хочеться забути; нагадування про що-небудь собі або іншому співробітникові; цитата та багато чого іншого. У офісі без комп'ютерів іноді можна бачити таку картину. Усюди - на столі, на телефоні, на стінах, на вікнах, на письмовому приладі - розклеєні маленькі листочки з якимись записами. Це замітки. Такий офіс може створити у сторонній людині думку про сильну зайнятість співробітників офиса, однак, це виглядає дуже недбало. Замітки в програмному середовищі Оutlook - це електронний аналог паперового блокнота з відривними листками. Замітки використаються для запису питань, нагадувань і багато чого іншого, що звичайно записується в паперовий блокнот. Крім того, у замітках зручно зберігати відомості, які можуть знадобитися пізніше, наприклад, вказівки або текст, який можна вставити в інші елементи або документи.

Програмне середовище Оutlook має спеціальну папку, у якій можна створити й зберегти замітку й при нагоді скористатися нею. Крім цих основних можливостей можна:

зв'язати замітку з контактом;

привласнити їй категорію;

відправити поштою;

надрукувати;

змінити подання замітки.

Як бачимо, з заміткою можна робити дії, аналогічні діям з іншими елементами. Можна працювати, залишивши замітки відкритими на екрані. Внесені в замітку зміни зберігаються автоматично. Тоді у вас екран буде заповнений замітками.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 195 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...