Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Функції студента при написанні дипломної роботи



5.1 До виконання дипломної роботи допускаються студенти, що закінчили теоретичний курс навчання і не мають академічної заборгованості.

5.2 У процесі виконання дипломної роботи студент повинен:

- вивчити наукову літературу за темою роботи;

- виявити хист і навички правильного застосування теоретичних положень наукових дисциплін;

- грамотно виконувати розрахунки й уміти використовувати сучасні засоби обробки інформації;

- уміти аналізувати стан розроблювальної теми, критично оцінювати питання і обґрунтовувати свою позицію;

- логічно формулювати думки, чітко викладати матеріал, давати стислі й точні формулювання;

- аргументовано викладати свої пропозиції, забезпечити обґрунтованість і доказовість висновків і рекомендацій.

5.3 Обов`язковою передумовою якісного виконання дипломної роботи є чітка організація роботи випускника, розпочинаючи з моменту вибору теми і закінчуючи поданням випускної роботи для захисту в ДЕК. Початком роботи над випускною роботою є затвердження теми роботи. Одержавши завдання, студент спільно з науковим керівником повинен розробити план роботи і календарний графік, в якому зазначаються перелік основних етапів і терміни їх виконання.

5.4 У процесі підготовки роботи студент збирає, узагальнює і систематизує матеріал, розробляє проектні пропозиції з обраної теми, виконує всі необхідні розрахунки, перевіряє і обґрунтовує свої висновки і пропозиції, оформлює пояснювальну записку, графічний та ілюстративний матеріали. Ведення робочого журналу, в який треба заносити вхідні данні, методику досліджень, розрахунки, показники і підсумки дослідів, діаграми, графіки, витяги з літератури, посилання на неї та ін.

5.5 Студент щотижня зобов`язаний звітувати про виконану роботу перед керівником. За прийняті в роботі рішення та за правильність всіх даних відповідає студент – автор дипломної роботи. У разі незгоди з рекомендаціями керівника або консультантів студент має право відстоювати прийняті рішення при захисті дипломної роботи в ДЕК.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 222 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...