Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

РЕФЕРАТ. ДР: 102 с., 2 рис., 6 табл., 19 формул, 5 додатків, 39 джерел



ДР: 102 с., 2 рис., 6 табл., 19 формул, 5 додатків, 39 джерел.

Об’єкт дослідження – підприємницькі ризики, методи оцінки ризиків.

Мета роботи – систематизація, закріплення і перевірка теоретичних знань з міжнародних економічних відносин; поглиблене вивчення конкретної проблеми міжнародних економічних відносин і більш ґрунтовне оволодіння навичками самостійної науково-дослідницької роботи: дослідження та узагальнення практики і одержання нових результатів у вигляді узагальнень висновків та рекомендацій з конкретної проблеми.

Метод дослідження – узагальнення і аналіз літератури з даної теми, а також обґрунтування і висновки на основі зробленої роботи.

В першому розділі дипломної роботи викладені теоретичні основи підприємницьких ризиків, що передбачає собою різноманітні визначення сутності ризику і його причин, класифікації ризиків в залежності від мети і задач класифікації, а також процес управління ризиком. У другому розділі надані визначення ризиків у зовнішньоекономічній діяльності і шляхи їх мінімізації. Третій розділ присвячений методикам оцінки і аналізу ризиків; надані різноманітні методи аналізу і оцінки ризиків, визначені переваги і недоліки цих методів. В четвертому розділі розкриті методи зниження ризику. Заключна частина присвячена прикладним моделям, зроблені висновки щодо ризиків і методів їх оцінки і зниження; дани деякі рекомендації щодо використання методів оцінки ризиків на підприємстві.

РИЗИК, КЛАСИФІКАЦІЯ, УПРАВЛІННЯ, АНАЛІЗ, ЯКІСНИЙ АНАЛІЗ, КІЛЬКІСНИЙ АНАЛІЗ, СТАТИСТИЧНИЙ МЕТОД, МЕТОД ДОЦІЛЬНОСТІ ВИТРАТ, МЕТОД ЕКСПЕРТНИХ ОЦІНОК, АНАЛІТИЧНИЙ МЕТОД, МЕТОД АНАЛОГІЙ, ІМІТАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ, МЕТОДМ ЗНИЖЕННЯ РИЗИКУ.






Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 264 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...