Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Правила оформлення дипломної роботи



Залежно від особливостей і змісту дипломну роботу складають у вигляді тексту, ілюстрацій, таблиць або їх сполучень. ДР оформлюють на аркушах формату А4 (210х297 мм). Дипломну роботу виконують машинним (на комп’ютері) способом на одному боці аркуша білого паперу.

За машинного способу виконання ДР друкують з розрахунку не більше 40 рядків на сторінці за умови рівномірного її заповнення шрифтом №14. Допускаються окремі частини ДР (титульний лист, завдання на роботу, додатки) виконувати іншим способом, ніж основна частина. Поля: верхнє та нижнє – 20 мм, ліве – 30 мм, праве – 10 мм, абзац – 10 мм. Під час виконання ДР необхідно дотримуватися рівномірної цільності, контрастності й чіткості тексту.

Помилки, описки та графічні неточності допускається виправляти підчищенням або зафарбуванням білою фарбою і нанесенням на тому ж місці або між рядками виправленого зображення машинописним способом або від руки. Виправлення повинно бути такого ж кольору, як основний текст.

Структурні елементи “ЗАВДАННЯ”, “РЕФЕРАТ”, “ПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ, СИМВОЛІВ, ОДИНИЦЬ, СКОРОЧЕНЬ І ТЕРМІНІВ”, “ЗМІСТ” не нумерують і номери сторінок на аркушах не проставляють, але ураховують у загальному обсязі.

Розділи і підрозділи нумерують і вони повинні мати заголовки. Заголовки слід розташовувати посередині рядка і друкувати великими літерами без крапок в кінці, не підкреслюючи.

Заголовки підрозділів, пунктів і підпунктів ДР слід починати з абзацного відступу і друкувати маленькими літерами, крім першої великої, не підкреслюючи, без крапки в кінці. Перенесення слів у заголовку розділу не допускається.

Відстань між заголовком і подальшим чи попереднім текстом має бути два інтервали.

Розділ повинен починатись з нової сторінки. Не допускається розміщувати назву розділу, підрозділу, а також пункту і підпункту в нижній частині сторінки, якщо після неї розміщено тільки один рядок тексту.

Оформлення тексту, ілюстрацій і таблиць за машинного способу їх виконання повинне відповідати вимогам СТП 15-96.

Приклади оформлення титульного аркуша, реферату, переліку умовних позначень, символів, одиниць, скорочень і термінів, змісту, ілюстрацій, таблиць, бібліографічного опису (переліку посилань) наведено у додатках А. Б, В,Г,Д,Е,

Дипломна робота надається на перевірку нормоконтролеру за один тиждень до захисту.






Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 218 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...