Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Друк документа



Ця операція в Windows виконується дуже просто. Якщо даний документ відкритий, у меню Файл вибираємо команду Печать. Якщо документ не відкритий, його потрібно знайти в папці Мой компьютер у вікні провідника Windows і скопіювати у відповідний принтер у папці Принтеры. Для цього слід відкрити папку Принтеры, що знаходиться в папці Мой компьютер, і, захопивши мишкою файл документа, відпустити його над значком принтера. На час друкування документа в нижньому правому куті панелі завдань з’явиться значок принтера. Його зникнення означає, що друкування документа завершено. Щоб спростити доступ до принтера, можна створити для нього ярлик на Рабочем столе. Якщо необхідно надрукувати графічний об’єкт, то в меню Пуск вибираємо команду Настройка, потім Принтеры. Клацаємо правою кнопкою значок потрібного принтера і вибираємо команду Свойства,потімвкладку Графика (рис. 5.35).

Рис. 5.35

Набір доступних параметрів істотно залежить від типу використовуваного принтера.

Якщо є потреба друкувати кілька об’єктів, то необхідно створити чергу друку, скопіювавши їх усі на значок принтера. Зміна порядку документів у черзі друку здійснюється так:

1. Натиснути кнопку Пуск, вибрати команду Настройка, а потім Принтеры.

2. Двічі клацнути по значку використовуваного принтера.

3. Вибрати документ і перетягнути його в інше місце в черзі.

4. Перемістити документ можна лише до початку його виведення на друк.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 302 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...