Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Написання тексту курсової роботи



Курсова робота виконується відповідно до календарного плану – графіка її написання. Студент не рідше одного разу на тиждень звітує перед науковим керівником про ступінь готовності роботи. Графік дозволяє студенту правильно організувати підготовку роботи, а його керівникові – систематично контролювати її написання і своєчасно надавати наукову та методичну допомогу. Крім того, у процесі написання роботи доцільно скласти докладний робочий план кожного параграфа і окремих його частин, це позитивно позначається на послідовності та логічному взаємозв’язку викладу.

При написанні курсової роботи необхідно дотримуватись таких правил:

1. До написання курсової роботи треба підходити творчо, не описувати чи переписувати джерела, а давати аналітичний та критичний огляд матеріалу.

2. Робота повинна містити глибоке теоретичне узагальнення теми, зв’язок теоретичних питань із практикою.

3. Робота повинна носити аналітичний характер, бути самостійним дослідженням, містити нові, або висвітлені по новому раніше відомі факти.

В ході написання роботи бажано використовувати фактичний матеріал, ілюструючи його таблицями, схемами, графіками. При необхідності в тексті варто давати пояснення до розрахунку показників, приведених в ілюстративному матеріалі.

Якщо в процесі написання роботи необхідно використати дані звітних або статистичних документів, в текст вписується тільки той розділ документу, звідки були взяті відповідні цифри. Переписувати весь звітний документ не рекомендується.

Підготовлену курсову роботу, відповідно до графіка, студент частинами подає на перевірку науковому керівникові. Це дозволяє науковому керівникові поетапно контролювати хід написання роботи. Редагування роботи здійснюється двічі: безпосередньо після написання окремих частин, і всієї роботи в цілому.

В роботі обов’язково повинні бути таблиці, рисунки, використано не менше 25 джерел літератури.

Загальний обсяг роботи – 30 – 40 сторінок комп’ютерного тексту. До загального обсягу курсової роботи не входять додатки, список використаних джерел, таблиці та рисунки, які повністю займають площу сторінки, але всі сторінки зазначених елементів роботи підлягають нумерації на загальних засадах.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 239 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...