Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вибір теми курсової роботи



При виборі теми курсової роботи студент керується зразковою тематикою розробленою і затвердженою на кафедрі. Студент самостійно вибирає тему роботи із списку рекомендованих. За узгодженням із науковим керівником студент може запропонувати іншу тему, яка не ввійшла в запропонований перелік, або дещо змінити назву теми, обґрунтувавши доцільність цього вибору.

При виборі теми курсової роботи необхідно враховувати її актуальність, ступінь розробки в науковій літературі, наявність публікацій в науковій і періодичній літературі, практичну значимість, зацікавленість студента в розробці даного напрямку.

Зміна назви теми або її уточнення дозволяється тільки за погодженням з науковим керівником. Науковий керівник видає студенту завдання на курсову роботу (додаток А), а студент, після ознайомлення з поставленим завданням, визначає структуру роботи, тобто кількість глав і параграфів, послідовність і термін їх виконання.

3. Складання плану і визначення структури курсової роботи.

План курсової роботи складається студентом самостійно і погоджується з науковим керівником. При складанні плану перш за все необхідно окреслити приблизне коло питань, які будуть розглянуті в окремих розділах і дати їм відповідні назви. В плані курсової роботи необхідно не тільки розбити роботу на розділи, але і розбити їх на окремі питання (параграфи). Це дозволить запобігти пропуску важливих питань, не допустити їх повторення при викладенні матеріалу, а також відкинути другорядні питання. Основну увагу необхідно зосередити на розгляді проблемних (перспективних)питань.

План повинен бути послідовним, назви розділів і параграфів короткими, але відбивати сутність того, що необхідно викласти. Розміщувати питання слід послідовно, без повторень, із логічним переходом від одного розділу до іншого. В процесі виконання роботи після погодження з науковим керівником, попередній план може бути скорегованим.

Структура курсової роботи повинна бути такою:

- титульний лист українською мовою (у разі, якщо робота виконується іншою мовою, повинен бути другий титульний лист, написаний мовою, якою виконується робота);

- завдання на курсову роботу;

- зміст;

- вступ;

- основна частина роботи, яка поділяється на розділи і параграфи;

- висновки;

- список використаних джерел;

- додатки.

Робота повинна складатися з 2-х розділів, по 2-4 параграфи в розділі. Загальний обсяг курсової роботи 35 – 40 сторінок.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 251 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...