Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

II розділ



Другий розділ курсової роботи носить описово-аналітичний характер, і в залежності від теми дослідження присвячений організації та аналізу як показників фінансової діяльності реального сектору економіки, так і стан та тенденції загальнодержавних, макроекономічних показників: динаміки ВВП, рівня інфляції, монетарних показників, стан розвитку окремих секторів економіки. Студент повинен показати вміння оцінювати взаємний вплив загальнодержавних показників, та показників окремих секторів економіки, а також характер та ступінь впливу окремих регулюючих заходів держави на діяльність об’єкту дослідження.

В розділі обов’язково на базі проведених розрахунків повинні бути сформульовані конкретні пропозиції і рекомендації по вдосконаленню діяльності об’єкту дослідження по розглянутому питанню.

Обсяг розділу 20-25 сторінок.

ВИСНОВКИ

У висновку в короткій формі приводяться найбільш обґрунтовані висновки і пропозиції, направлені на покращення фінансової діяльності об’єкту дослідження. Тут же необхідно визначити виявлені резерви підвищення ефективності діяльності об’єкту дослідження та економічний ефект від випровадження запропонованих заходів.

Обсяг висновків – 2-3 сторінки.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 223 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...