Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Шайби - це пластинки квадратної або круглої форми, шплінти -зігнуті відрізки дроту



До санітарно-технічного обладнання відносять вироби дляобладнання кухонь (раковини, мийки), ванних кімнат (ванни, піддонидушеві, колонки водонагрівні), туалетних кімнат (бачки змивні), побутових печей, вироби для обладнання та ремонту водопровідних, каналізаційних і опалювальних систем.

Деревинні будівельні матеріали

Деревинні будівельні матеріали мають невелику об'ємну масу,високу стійкість, добрі теплозахисні властивості, легко оброблюються, мають гарний зовнішній вигляд. Основними недоліками деревини, невисока твердість, низька стійкість до гниття і пошкоджень комахами,пожежонебезпечність. За ступенем обробки і готовності до застосування розрізняють круглі лісоматеріали, пиломатеріали, напівфабрикати і вироби з деревини.

Круглі лісоматеріали являють собою частини стовбурів дерев,очищених від сучків. Призначенідля розпилювання, лущення і стругання.

Пиломатеріали. До цієї групи відносять матеріали, отримані врезультаті поздовжнього розпилювання круглих лісоматеріалів: пластини, четвертини, дошки, бруски та обаполи.

Пластини - це пиломатеріали, отримані в результаті розпилювання колоди навпіл.

Четвертини отримують розпилюванням пластин на дві частини.

Дошки - це пиломатеріали товщиною до 100 мм, а шириною більше подвійної товщини.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 309 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...