Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Марбліт - це прозоре, пофарбоване в масі потовщене листовескло чорного, світло-кремового і молочно-білого кольору з полірованою або візерунчастою поверхнею



Килимово-мозаїчні плитки виготовляють із заглушеного скла різноманітних забарвлень розміром 30x15, 25x25, 20x30 мм і наклеюють на папір. Використовують для зовнішнього і внутрішнього облицювання стін будівель.

Тепло- і звукоізоляційні матеріали зі скла

Для тепло- і звукоізоляції будівель застосовують піноскло,скловолокно і скловату. Піноскло має високу механічну міцність, вогне- і біостійкість, стійкість до агресивного середовища, високі теплозахисні властивості.

К е р а м і ч н і м а т е р і а л и і в и р о б и з н и х

Керамічні матеріали і вироби мають високу водостійкість, стійкість до дії агресивного середовища, вогнетривкість, механічну стійкість, довговічність, гігієнічність, біостійкість, гарний зовнішній вигляд. Недоліком керамічних будівельних матеріалів є їх велика маса.

Залежно від призначення поділяють наматеріали для стін, облицювальні, для підлог, покрівельні і санітарно-технічні.

Для спорудження стін використовують глиняну цеглу і керамічні камені.

Облицювальні й оздоблювальні матеріали поділяють на лицьову облицювальну цеглу, плитки фасадні та для внутрішнього облицювання стін.

Лицьова облицювальна цегла відрізняється від звичайної більшстаранною обробкою лицьової поверхні, правильністю форм і граней,однорідністю кольору (від білого, трохи кремового, до коричневого),більшою морозостійкістю.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 1029 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...