Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

WYSIWYG - системи проектування Web- сайтів



Абревіатура WYSIWIG(від What You See Is What You Get) означає системи, в яких екранна форма не програмується, а "збирається" на екрані. Після закінчення складання форми система сама сотавляет програму виведення цієї форми на екран. Виходить, що людина не складає програми виведення на екран форми заданого виду, а просто малює потрібну йому форму. Це значно спрощує процес створення екранної форми і не вимагає від людини знання програмування, що створює її.

Останнім часом для створення Web- сторінок все частіше стали використовуватися системи WYSIWYG. Крім того, необхідні для таких систем функції стали вбудовуватися в існуючі пакети. Так, в усіх програмних продуктах Microsoft Office передбачено виведення у форматі htm - це означає, що в інформацію, що виводиться, додаються команди мови HTML, визначальні порядок розміщення інформації на екрані. Завдяки цьому, використовуючи Microsoft Word, можна створювати окремі Web - сторінки.

Фірма Microsoft розробила технологію ActivX, яка дозволяє перетворювати документи Word, Access, Excel, Power Point в html- документи. Крім того, до складу Windows 95/98 став включатися пакет FrontPage, спеціально призначений для створення багатосторінкових Web(так званих Web- сайтів).





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 294 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...