Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Склад, структура і функціональні можливості FrontPage



Пакет FrontPage призначений для створення не дуже складних Web- сайтів. Він складається з трьох частин: редактора FrontPage Editor, провідника FrontPage Explorer, і WEB- сервера Microsoft Personal Web Server.

Редактор FrontPage дозволяє працювати з окремими Web - сторінками.

Провідник FrontPage дозволяє створювати структуру Web- сайту, тобто визначає, як пов'язані між собою Web- сторінки. Структура може бути створена для різних типів сайтів і включати як пасивні, так і активні сторінки. Для створення структури сайту використовуються спеціальні засоби - шаблони і майстри, які дозволяють не замислюватися про те, які саме види сторінок мають бути присутніми в сайті цього виду.

Людині, що створює сайт, пропонується типовий набір сторінок, характерний, наприклад, для сайту підтримки замовників, а творець сайту визначає, чи достатній для нього такий набір сторінок, і може виключити частину з них або додати нові.

Головна сторінка кожного Web- сайту називається Homepage і знаходиться у файлі index.htm (або index.html - все залежить від того, для якого браузеру створюється сайт. Фірма Microsoft використовує трьохсимвольні розширення в іменах файлів, тоді, як в Unix - системах розширення може мати і більше трьох символів. Практично усі браузери нині розуміють обидві системи). Інші сторінки сайту мають довільні назви, оскільки в гіперпосиланнях вказуються їх повні адреси.

Сервер FrontPage дозволяє імітувати роботу Web- сайту на локальному комп'ютері, в локальній мережі. По суті, він дозволяє реалізувати Intranet- систему на комп'ютері з телекомунікаційним доступом. Його можна використати і на host- комп'ютері Мережі, але для роботи з не дуже великим набором Web- сайтів.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 286 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...