Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Other Conditions



Neither Party has the right to assign its rights and obligations under the present Contract to any third Party without written consent of the other Party.

Legal Addresses of the Parties

Seller....

Buyer...

The present Contract is drawn up in English and Ukrainian in 2 copies, one copy for each Party, both texts being equally valid.

The Contract enters into force on the date of its signing.

Sellers: Signature

Buyers: Signature

B) Find in the contract above the following English equivalents.

Далі названий «продавець», з іншого боку, укласти угоду про нижчезгадане, на умовах ФОБ, не підлягати змінам, повинно бути здійснено протягом 30 днів, документи на інкасо, рахунок-фактура продавця, накладна, чистий бортовий коносамент, вказаний у пункті 1, виписаний на ім’я покупця, гарантувати повну безпеку, не перевертати!, обережно!, у повній відповідності до опису, безперебійна робота, пуск в експлуатацію, звільняти від відповідальності, невиконання обов’язків, наслідки непереборної сили, затримки у постачанні, обговорений у контракті, у розмірі 0,5%, в строк, вирішати шляхом переговорів, підлягати передачі до арбітражного суду, витрати на страхування, відносити на рахунок продавця, передавати права та обов’язки, письмова згода на це, набути чинності.





Дата публикования: 2014-12-25; Прочитано: 313 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...