Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

РЕЦЕНЗІЯ. на рукопис статті аспіранта кафедри державного управління і менеджменту Національної академії державного управління при Прези­дентові України Коваленка В



на рукопис статті аспіранта кафедри державного управління і менеджменту Національної академії державного управління при Прези­дентові України Коваленка В. О. "Оцінювання людських ресурсів у сфе­рі державної служби як кадрова технологія: проблеми і перспективи"

У рецензії необхідно розкрити такі основні аспекти:

- актуальність запропонованої теми;

- внесок автора у розв'язання проблеми, що досліджується;

- теоретичне або практичне значення отриманих автором ре­
зультатів;

- відповідність статті науковому стилю, логіки викладеного ма­
теріалу та обґрунтованості наведених положень, фактів, при­
кладів тощо;

- відповідність вимогам ВАК України до наукових статей.


Роздйі IV. Тема 2. Науковий стиль і його засоби у професійному спіпкуванні

Насамкінець подається висновок рецензента про рекомендацію статті щодо опублікування в електронному виданні.

Рецензент (за необхідності) має вказати на недоліки роботи, висловити свої зауваження, пропозиції. Рецензент також може акцентувати увагу на на­уковій новизні отриманих результатів, показати здобуток автора в контексті розвитку науки державного управління, підкреслити перспективність дослі­дження тощо.

Рецензія повинна бути підписана фахівцем з тих питань, яким присвячена стаття (кандидатом чи доктором наук - для здобувачів, аспі­рантів, докторантів і кандидатів наук; доктором наук - для докторів на­ук). Рецензент вказує також своє вчене звання, посаду, місце роботи. Підпис рецензента має бути завірений печаткою установи, де працює ре­цензент.

2.8. Основні вимоги до виконання та оформлення курсової роботи

Курсова робота - це індивідуальна та самостійна науково-дослідницька робота, що є однією з форм виявлення теоретичних і практич­них знань, уміння застосовувати ці знання, розв'язуючи конкретні наукові зав­дання.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 1039 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...