Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок виконання роботи. 1. Дати визначення аудиту, зовнішнього та внутрішнього аудиту та скласти схему проведення перевірки систем якості



1. Дати визначення аудиту, зовнішнього та внутрішнього аудиту та скласти схему проведення перевірки систем якості.

2. Скласти блок-схему проведення внутрішнього аудиту.

3. Схематично зобразити перелік вимог до експертів-аудиторів під час перевірки систем якості.

4. Уміння проводити спостереження – це одна із особливостей, яка свідчить про найбільш високий рівень роботи аудитора. Тому потрібно виконати наступне завдання: У харчовій промисловості робоча зона повинна бути територією для людей, які не курять. Яким чином, ставлячи питання, можна вияснити, чи виконуються ці вимоги. Вам пропонується підготувати список питань, а також спланувати, на що звернути увагу в процесі спостережень, щоб виявити дійсний стан справ.

5. Після повернення із магазину 7.08.10р., перекладаючи покупки у холодильник, ви помітили дві банки йогурту з терміном придатності 6.08.10р. Напишіть протокол невідповідності, посилаючись на вимоги стандарту ISO 9001:2000. Напишіть проект коректувальних дій.

Контрольні питання

1. Яким стандартом ISO регламентовано перевірки (аудити) систем якості?

2. Дайте визначення аудиту (перевірки).

3. Що може бути об’єктом аудиту?

4. Розкажіть про основні види аудитів, а саме: внутрішні аудити першою стороною; зовнішні аудити другою і третьою стороною.

5. Які положення й етапи робіт регламентує ISO 19011?

6. Які специфічні знання і вміння повинен мати аудитор системи управління якістю згідно з ISO 19011?

7. Які специфічні знання і вміння повинен мати аудитор системи управління навколишнім середовищем згідно з ISO 19011?





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 300 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.013 с)...