Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Лабораторна робота № 3.2 (2 години)



Тема. Технологія використання математичних та логічних функцій MS Excel. Формули масивів, робота з матрицями та розв’язування систем лінійних рівнянь.

Вид інноваційної технології. Заняття проводиться у формі міні-тренінгу над завданнями, що виносяться на лабораторну роботу.

Мета заняття. Навчитися вводити та редагувати формули з використанням логічних функцій MS Excel, використовувати формули масивів для проведення розрахунків з матрицями та розв’язування системи лінійних рівнянь.

Компетентності, що повинні сформуватися на лабораторній роботі:

ü студенти повинні знати:

синтаксис математичних та логічних функцій MS Excel; правила роботи з формулами масиву; технологію роботи з матрицями та методи розв’язування системи лінійних рівнянь.

ü студенти повинні уміти:

використовуючи математичні та логічні функції MS Excel; проводити обчислення за допомогою формул масивів, виконувати дії над матрицями; розв’язувати системи лінійних рівнянь різними методами.

Самостійна робота студентів для підготовки до лабораторної роботи.

1. Опрацювання лекційного матеріалу; обов’язкової та додаткової літератури; що відповідають тематиці лабораторної роботи.

2. Виконання завдання для самостійного опрацювання № 5.

3. Виконання тестових завдань (рівень ознайомлення та відтворення), що представлені в практикумі [3, C. 105—108, 109—112], з метою самоперевірки готовності до виконання завдань лабораторної роботи та за потреби — корекції знань.

Робота студентів на лабораторній роботі.

Студенти повинні виконати завдання міні-тренігу та прийняти участь у обговоренні отриманих результатів та підбитті підсумків заняття.

Інформаційне забезпечення підготовки до проведення лабораторної роботи.

Під час підготовки до виконання завдань лабораторної роботи студенти повинні ознайомитися з лекційним матеріалом та літературними джерелами: [2; C. 245—251].






Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 307 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...