Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Автоматизовані системи відеонагляду



Автоматизовані системи контролю за вантажем та цілісністю залізничних вагонів у русі (АСК ЦВР) експлуатуються на 5 станціях: Дарниця, Миронівка, Хутір-Михайлівський, Ворожба та Могилів-Подільський (з 1 серпня 2010 р.) Аналіз роботи зазначених систем за звітний період показав наступне.

На ст. Дарниця протягом 2010 року через систему АСК ЦВР прослідувало 9313 поїздів. Через відсутність електроенергії не було оглянуто 7 поїздів. Слід відмітити, що у серпні 2010 р. вийшла з ладу система безперебійного електроживлення, що не вплинуло на роботу АСК ЦВР.

Виявлено 1894 вагонів з ознаками втрати вантажу, 2 з яких були відчеплені від складу поїзда з течією вантажу, 1 вагон з переривистим маркуванням та нещільним прилягання пакетів, що був відчеплений від складу поїзда для усунення ком браку, 1 вагон з відкритою кришкою люка заливної горловини, 1 вагон з відсутньою кришкою дахового люка, 1 вагон з відкритим завантажувальним люком.

На ст. Миронівка протягом звітного періоду системою АСК ЦВР оглянуто 8156 поїздів. З причини зависання програмного забезпечення не оглянуто 5 поїздів, також на протязі звітного періоду в роботі системи були наступні недоліки: в системі вийшов з ладу блок живлення, про що було повідомлено виробника системи ЗАТ «Інком» та включений резервний блок живлення; вийшов з ладу один з моніторів системи відеоспостереження, монітор направлено в ремонт, та були випадки відмови відеокамер системи. На даний час всі несправності в роботі системи відеоспостереження усунені.

За допомогою системи виявлено 999 вагонів з ознаками втрати вантажу, з них 10 вагонів з течією вантажу відчеплені для усунення комбраку.

На ст. Могилів-Подільський в 2010 році системою АСК ЦВР було оглянуто 262 поїзди, збоїв у роботі не спостерігалось та вагонів з комерційними несправностями не виявлено.

На ст. Хутір-Михайлівський в 2010 році системою АСК ЦВР було оглянуто 5039 поїздів. Не оглянуто 12 поїздів з наступних причин: відсутній сигнал з камер – 5 випадків, відсутність електроенергії – 7 випадків. В звітний період за допомогою системи виявлено 1315 вагонів з нерівномірним навантаженням та 10 вагонів з зсувом вантажу.

На ст. Ворожба в 2010 році системою АСК ЦВР було оглянуто 715 поїздів, з причини ремонту освітлення не оглянуто один поїзд. За допомогою системи відеонагляду було виявлено 303 вагони з розладом навантаження, 3 вагони з зсувом вантажу та 3 вагони з нестачею вантажу.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 261 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...