Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок роботи в тимчасовому відстої та на резервному рухомому складі



3.6.1. Порядок постановки рухомого складу в тимчасовий відстій виконується згідно п.п. 20.3 Технологічної інструкції про порядок роботи на рухомому складі для машиніста та помічника машиніста електропоїздів метрополітену № 18/78-І від 02.02.2009 р. При виконанні роботи машиніст повинен користуватися обладнанням порядком, встановленим цією інструкцією.

Після переходу до кабіни керування головного вагона по виїзду з колії обороту машиніст та помічник машиніста повинні:

· проконтролювати положення вимикачів „АЛС”, «АРС», «Режим АРС», “Закрытие дверей”, “Фары”, “Освещение кабины”, “Обогрев стекла”, “Обогрев зеркала”, “Кондиционер” (вимикач “Закрытие дверей” повинен знаходитись в положенні «Закрыто»);

· проконтролювати включення APS, рівень тиску в НМ та ГМ, рівень напруги на акумуляторній батареї, положення крану машиніста;

· проконтролювати роботу радіостанції на 2 каналі;

· проконтролювати наявність пломб на обладнанні в кабіні керування.

· проконтролювати та продублювати показання маневрового світлофору по виїзду з колії обороту;

· загальмувати рухомий склад стояночним гальмом;

· перевірити якість зв’язку з поїзним диспетчером;

· забезпечити виконання роботи на рухомому складі.

В складних погодних умовах після переходу в головний вагон по виїзду з колії обороту для попередження попадання дощу або снігу до пасажирських салонів машиніст повинен повернути ключ в замку для активації кабіни, зачинити розсувні двері, проконтролювати їх зачинення, вийняти ключ з замка та зафіксувати ключ на кронштейні розкладу руху.

Для використання кондиціонеру під час тимчасового відстою машиністу дозволяється в головній кабіні по виїзду з відстою повернути ключ в замку для активації кабіни та включити кондиціонер. Обирати напрямок руху та натискати кнопку або педаль пильності забороняється.

При постановці резервного рухомого складу на 1 станційній колії станції “Академмістечко” за допомогою маневрового машиніста по виїзду з колії обороту машиніст та помічник машиніста повинні враховувати порядок виконання маневрової роботи, встановлений цією інструкцією.

При постановці рухомого складу в тимчасовий відстій до світлофора Г2 на станції “Лісова” або до світлофора З на з’єднувальній колії станції “Дарниця” машиніст та помічник після застосування стоянкового гальма повинні привести кабіну в неробочий стан та перевірити якість зв’язку з поїзним диспетчером.

3.6.2. Робота на резервному рухомому складі виконується згідно п. 2.16.1-2.16.3 Технологічної інструкції про порядок роботи на рухомому складі для машиніста та помічника машиніста електропоїздів метрополітену № 18/78-І від 02.02.2009 р. При виконанні роботи машиніст повинен користуватися обладнанням порядком, встановленим цією інструкцією.

3.6.3. Зміна машиніста та помічника машиніста в тимчасовому відстої та під час роботи на резервному рухомому складі здійснюється в кабіні керування головного вагона по виїзду на лінію. При передачі рухомого складу перевірка роботи обладнання та випробування гальм не проводиться.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 147 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...