Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Отруєння



Безпосередньо перед вбивством, а також підчас агонії біохімія охопленої жахом тварини зазнає значні зміни. Токсичні біопродукти розповсюджуються по всьому тілі. Таким чиним відбувається отруєння всього трупа. Наше тіло становиться хворим підчас сильного гніву або страху; тварини не менше, ніж люди, підвладні цим емоціям, і біохімічний склад їх тіла значно змінюється в екстремальних ситуаціях. Значно підвищується зміст адреналіну в крові, а також гормонів в той час, коли тварина відчуває приближення смерті або бачить смерть своїх родичів і здійснює безуспішні спроби звільнитися. Цей підвищений зміст гормонів зберігається в м’ясі і далі стає причиною отруєння тканей людського тіла. Навіть після термічної обробки в м’ясі зберігаються гормони того полу, якому належала тварина. Вживання в їжу м’яса тварин приводить до дезорієнтації гормональної системи людини лавиною чужеродних гормонів. По цій причині такою гострою стала в наш час проблема транссексуалів.

Згідно даним американського Інституту харчування, «м’ясо раптово вбитих тварин насичено ядовитою кров’ю та іншими шкідливими біопродуктами». Згідно Британській Енциклопедії, «вміст білка в горіхах, бобових (фасоль, горох, соя та ін.), злаках і молочних продуктах вище, ніж в м’ясі, і сягає 56%».

Рак

Дослідження, проведені серед 50000 вегетаріанців (Адвентістов Седьмого Дня), дали вражаючі результати. Обстеження ясно показали, що рівень захворюванності раком серед цієї групи людей в декілька разів нижче, ніж в середньому по країні.

Чому ж м’ясоїдство збільшує ризик онкологічних захворювань? Однією з причин цього може бути те, що м’ясо вбитої тварини через декілька днів після її смерті здобуває неприємний колір (сіро-зелений). М’ясна промисловість старається ретельно приховати цю зміну кольору, добавляючи в м’ясо нітрати, нітрити і інші консервуючі речовини. Ці речовини зберігають ярко-червоний колір м’яса, але не зберігають здоров’я людей. В останні роки більша частина цих речовин признана канцерогенними (визиваючими онкологічні захворювання або сприятливими їх розвиткові).

Доктор Уільям Ліджинський, спеціаліст в області онкологічних захворювань із Національної лабораторії в Тенессі (США), одного разу сказав: «Я ніколи не годую свого кота продуктами, що містять нітрати».

Британські та американські вчені, що займаються вивченням кишечних бактерій, виявили, що існує велика різниця в бактеріальній флорі кишечнику у вегетаріанців і м’ясоїдів. Бактерії, що містяться в кишечнику м’ясоїдів, в присутності перетравлювальних соків продуцюють хімічні речовини, що сприяють виникненню онкологічних захворювань. Це може розглядатися причиною того, що рак кишечнику значно більше розповсюджений в країнах Північної Америки і Західної Європи в порівнянні з вегетаріанськими країнами, такими як Індія. В США рак кишечнику по розповсюдженню займає 2-ге місце (після раку легенів), а в Шотландії, де в їжу вживають приблизно на 20% більше м’яса, ніж в Англії, захворюваність раком кишечнику одна із найвищих в світі.

Майкл Джейхілл в своїй книзі «Метаболічна епідемологія дієтичних факторів рака товстого кишечнику» пише: свідком непристосованості кишкового тракту людини для перетравлення м’яса є підтверджений безліччю досліджень взаємозв’язок між раком товстого кишечнику та м’ясоїдством».





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 159 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...